Michael Ehrhorn

Rasende Myrhol langer ud efter dommere

Skjern Håndbold smed dramatisk sejren mod Aalborg helt til sidst, og det endda selvom vestjyderne havde bolden i mål kort før tid. Dommerne dømte dog frikast, og det frustrerer Bjarte Myrhol.

Det var både himmel og helvede for Skjern Håndbold, da man tog imod Aalborg i slutspillet. De grønblusede værter var pisket til sejr, men det lignede det langt fra i kampens indledning, og Skjern var undervejs nede med 7-14.

Efter suveræn fight i anden halvleg var Skjern så pludselig foran med 28-24, men til sidst gik det helt galt, og Aalborg kom på 28-28.

Med ni sekunder tilbage bragede Eivind Tangen bolden i nettet til 29-28 for Skjern, men scoringen blev underkendt, da der forinden var lavet frikast.

Den dommerkendelse gjorde efterfølgende Skjern-profilen Bjarte Myrhol vred. Meget vred:

“Det er ikke tit, at jeg i medierne er lige så frustreret, som jeg er lige nu, men det føles så uretfærdigt at opleve sådan nogle kendelser, som jeg aldrig har set før. Jeg har aldrig nogensinde set et mere fejlagtigt frikast blive dømt. Aldrig i hele min karriere. Og så sker det i en vigtig playoff-kamp. Dommernes opgave er ikke at være synlige, men i dag var det bare mega mærkeligt. Vi spillere begår også en masse fejl, men så dårlige dommerkendelser har intet at gøre gennem de sidste ti minutter af en vigtig kamp i slutspillet, tordner Myrhol til TV2 Norge.