Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Frustreret Jesper Houmark efter endnu et nederlag

Håndboldherrerne fra Fredericia Håndboldklub led lørdag eftermiddag deres fjerde liganederlag på stribe.

På hjemmebane tørnede Jesper Houmarks tropper sammen med Mors-Thy Håndbold, da de to mandskaber stødte sammen i første spillerunde i kvalifikationsspillet.

I en målrig affære i thansen Arena var det nordvestjyderne der løb med begge point, da der efter 60 minutters spil stod 33-39 på måltavlen efter en pauseføring på 22-20.

Se kampen i tal herunder:

Fredericia Håndbold : Kasper Young 6, Jakob Mikkelsen 5, Nicolaj Nørager 5, Martin Bisgaard 4, Mathias Hedegaard 3, Rune Andersen 3, Anders Martinusen 3, Rasmus Ejlersen 2, Jonas Kristensen 1, Jakob Frederiksen 1.

Mors-Thy Håndbold : Emil Bergholt 6, Mads Hangaard 5, Erik Toft 4, Allan Hansen 4, Bjarke Christensen 4, Jacob Hessellund 3, Marcus Sørensen 3, Sander Øverjordet 3, Jonas Nielsen 3, Lasse Pedersen 3, Søren Pedersen 1.

Jesper Houmark ærgrer sig over, at de ikke kunne holde dampen oppe i samtlige 60 minutter. Han siger følgende til Fredericia Avisen:

“Vi rundbarberede deres 6:0-forsvar i første halvleg, hvor de fik fem mål via returbolde. Vi gik til pause med en god fornemmelse og følte, at vi havde spillet en god første halvleg. I anden halvleg gik det i 5:! Og det havde vi svært ved at finde løsninger på, og vi lavede tekniske fejl og brændte store chancer. De straffede os på kontra, og hele kampen havde vi udfordringer med at modtage dem, når de kom buldrende”.

Næste opgave for Jesper Houmark og co. er på lørdag, hvor de på hjemmebane krydser klinger med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Se stilling og topscorerliste for denne og mange andre ligaer.