Nikolaj Jensen

-Stor credit til København, understreger Team Esbjerg-chef

Efter sejren over København Håndbold var Team Esbjerg-chef Jesper Jensen nødt til at kaste roser efter holdet fra hovedstaden.

Selvom 27-29-cifrene sender en tomålsser til Team Esbjerg, så var de dobbeltforsvarende danske mestre i store problemer undervejs i mandagens match på Frederiksberg.

Bagud 19-15 efter en håndfuld minutter i anden halvleg og optræk til et mindre katastrofalt nederlag, så det sort ud.

Men topholdet fandt hoved og hale i favoritrollen og fik i de afgørende momenter vendt kampen på hovedet. Men københavnerne fortjener ros for deres indsats, siger Jensen.

-Stor credit til København og den måde, de spiller på. Jeg er nødt til at anerkende, hvordan de griber kampen an. De fik en ordentlig lussing i Viborg, og det ville de revanchere, siger Jesper Jensen til HBOLD.dk og fortsætter:

Hvad er det, de gør så godt?

Larissa Nusser og Co. var lige ved at slå Team Esbjerg skakmat i egen hule. Foto: Dan Eugen Nielsen, København Håndbold

-De kommer godt fra start, og vi brænder på Johanna Bundsen. Og så løber de en hel masse kontra på os. Det pressede os. Vi laver syv tekniske fejl og får seks kontramål imod os i første halvleg. Det var en hård kamp.

-Vi er heldige med kun at komme ud med minus én efter første halvleg. Der er ikke noget, der fungerer for os, men et godt forsvar redder hele kampen for os.

Var I også heldige med at vinde til sidst?

-Jeg ved ikke, om vi er heldige med at vinde til sidst. Vi er nok heldige med at vinde set over 60 minutter, uddyber han.

Hvad giver det jer – trods alt – at tage fra en mørk mandag aften på Frederiksberg med en sejr?

Den svenske topkeeper stod i langt størstedelen af kampen med en redningsprocent omkring 50. Foto: Dan Eugen Nielsen, København Håndbold

-Resten af sæsonen kan vi kigge tilbage på kampen mod København, hvor vi ikke spillede sådan helt på top. Alligevel får vi trukket det hjem til sidst.

-Vi kommer til at komme bagud i kampe, der kommer, og vi kommer til at spille dårligt, men vi har en tro på, at vi kan lykkes med at hænge i, slutter Jesper Jensen.

Team Esbjerg jagter førstepladsen i grundspillet, der kan være vejen til næste sæsons Champions League.

Lige nu vogter Odense Håndbold duksepladsen med 42 point efter 23 kampe. Der resterer tre kampe af grundspillet.

Odense er lige nu det absolutte førerhold i tabellen. Foto: Allan Jensen/EVENTMEDIA.